Oldtimerbus - ceremonie

We zijn trouw aan onze oorsprong en het ontstaan van ons bedrijf en verzorgen tot op vandaag jaarlijks bijna honderd huwelijksceremonien in de regio van het Meetjesland en wijde omgeving.

Je kan steeds rekenen op een goede ondersteuning ter voorbereiding en werken graag mee aan ieders gedroomde sprookjesachtig huwelijk. De ruime keuze uit het eigen wagenpark en onze kennis van het aanbod op de markt laten ons toe om steeds een gepast en stijvol vervoermiddel aan te bieden.

Onze ceremoniemeester(s) staan garant voor een vakkundige maar vooral stressloze huwelijksdag. Het zijn de knepen van het vak, de jarenlange ervaring en de details die het verschil maken.

Oldtimer ceremoniebus / 28 plaatsen

 
Onze Fiat-Van Hool van Belgische constructie is één van de weinig bewaarde maar enige gerestaureerde ceremoniebus in zijn originele staat met het bouwjaar 1967. Deze elegante oldtimer heeft een klassevol interieur met tafels, bar, casinogordijnen, enz. Nestel je samen met je gasten voor een nostalgische rit en geniet, laat daar geen twijfel over bestaan!